Yekharid logo حساب کاربری


لیست قیمت هارد اینترنال

لیست قیمت هارد اینترنال (29 اسفند)

دسته بندی

راهنمای خرید هارد

عمر همه هارد دیسک ها روزی تمام می شود و این طبیعی است که هر چند سال یکبار یک دستگاه جدید بخرید، یا جایگزینی برای هارد دیسک قدیمی خورد پیدا کرده و از هارد قدیمی خود به عنوان یک درایو اضافی پشتیبان استفاده کنید.

اما کدام هارد را باید خریداری کنید؟ خرید هارد دیسک چندان سخت نیست. در واقع، جای زیادی برای خطا وجود دارد، بنابراین نگران نباشید! فقط این دستورالعمل ها را دنبال کنید و دیگر نگران خرید هارد دیسک اشتباه نباشید.

هارد دیسک (HDD) در مقابل درایو حالت جامد(SDD)

اولین نکته ای که هنگام تصمیم برای خرید درایو ذخیره سازی داده باید در نظر بگیرید این است که آیا به درایو حالت جامد(SSD) نیاز دارید یا خیر. در حالی که SSD ها عملکرد کلی مشابه درایوهای دیسک سخت(HDD) را دارند، اما هر کدام مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند.

SSD یک نوع درایو ذخیره سازی داده است که از حافظه فلش به جای دیسک های فلزی در حال چرخش در HDD های سنتی استفاده می کند. یک SSD را مانند یک درایو فلش USB یا کارت SD بزرگ تصور کنید.

اما این تمایز چقدر اهمیت دارد؟

  • SSD ها اطلاعات را سریعتر می خوانند و می نویسند.
  • SSD ها انرژی کمتری مصرف می کنند که این امر باعث صرفه جویی در مصرف انرژی و افزایش عمر باتری لپ تاپ می شود.
  • SSD ها هیچ قطعه متحرکی ندارند، بنابراین سر و صدا ایجاد نمی کنند و طول عمر بیشتری دارند.
  • SSD ها به ازای هر گیگابایت گران تر هستند، به این معنی که در هر دامنه قیمتی، ظرفیت داده کمتری نسبت به HDD ها به دست خواهید آورد.

اگر پول یک عامل محدود کننده است و میزان فضای ذخیره سازی اولویت اول شماست، از یک هارد دیسک سنتی استفاده کنید. همینطور اگر درایو را عمدتا برای تهیه نسخه پشتیبان از داده ها و ذخیره طولانی مدت اطلاعات خریداری می کنید، از یک هارد دیسک سنتی استفاده کنید.

اگر درایو باید سیستم عامل را اجرا کند یا به طور مکرر به فایل ها و برنامه ها دسترسی داشته باشد، به جای آن از SSD استفاده کنید. سرعت و عملکرد از مهمترین مزایای SSD نسبت به HDD است.

به دنبال توصیه هایی برای خرید هستید؟ با انتخاب هارد دیسک داخلی 3.5 اینچی Seagate BarraCuda 4TB یا SSD داخلی 2.5 اینچی Samsung 870 EVO 1TB هرگز پشیمان نخواهید شد. هر دو، گزینه های مطمئنی برای بیشتر موارد استفاده هستند.

اندازه هارد دیسک و رابط کاربری

هنگامی که بین انتخاب HDD و SSD تصمیم گرفتید، باید یک فرم فاکتور یا سبک طراحی را انتخاب کنید. خوشبختانه فقط دو انتخاب "اصلی" وجود دارد و تنظیمات کنونی، انتخاب درست را تعیین می کند.

درایوهای ذخیره داده به دو شکل درایو 3.5 اینچی و درایو 2.5 اینچی موجود هستند.

در HDD ها، داده ها روی دیسک های فلزی در حال چرخش ذخیره می شوند، به این معنی که برای ذخیره بیشتر داده ها، دیسک های بیشتری مورد نیاز است. به همین دلیل، هارد دیسک های رومیزی 3.5 اینچی دارای حداکثر ظرفیت 10-20 ترابایت هستند، در حالی که هارد دیسک های لپ تاپ 2.5 اینچی با حداکثر ظرفیت 5-10 ترابایت در بازار موجود هستند.

SSD ها هیچ قطعه متحرک ندارند، بنابراین می توان آن ها را کوچکتر از HDD ها ساخت. به این ترتیب، اکثر SSD ها دارای طراحی 2.5 اینچی هستند. اگر نیاز به جاگذاری SSD در محفظه 3.5 اینچی داشته باشید، چه باید کرد؟ برخی از آداپتورها به شما امکان می دهند تا درایوهای 2.5 اینچی را به درایوهای 3.5 اینچی تبدیل کنید.

در مورد اتصالات باید بگوییم که اکثر درایوهای داخلی(HDDو SSD ) از اتصالات SATA استفاده می کنند. هارد دیسک های داخلی قدیمی، قبل از ایجاد استاندارد SATA از اتصالات IDE استفاده می کردند. درایوهای خارجی، صرف نظر از HDD یا SSD بودنشان، از طریق پورت USB به سیستم متصل می شوند.

مشخصات هارد دیسک و عملکرد

مواردی که باید در مورد یک هارد دیسک مدرن در نظر گرفت عبارتند از:

ظرفیت ذخیره سازی

 هارددیسک ها دارای طیف وسیعی از ظرفیت ها هستند و به دلیل محدودیت های فیزیکی، در هر درایو، تا 18 ترابایت قابل ذخیره سازی است. SSD ها نمی توانند فضای زیادی را در اختیار قرار دهند و SSD های مصرفی درجه یک در حال حاضر حداکثر 5-8 ترابایت در هر درایو را در اختیار می گذارند.

سرعت انتقال

 عوامل زیادی عملکرد یک HDD را تعیین می کند، اما دور در دقیقه(RPM) یک عامل مهم است. RPM بالاتر به معنای انتقال سریعتر داده ها به و از درایو است.

می توانید سرعت SATA درایو را نادیده بگیرید. به عنوان مثال، یک درایو مدرن ممکن است با مشخصات 3.0 گیگابایت بر ثانیه و 7200 دور در دقیقه عرضه شود. اولین مقدار، سرعت SATA است که حداکثر سرعت تئوری اتصال SATA را توصیف می کند. هیچ HDD نمی تواند داده ها را با چنین سرعتی منتقل کند. با این حال، درایو 7200RPM همیشه سریعتر از درایو 5400 RPM خواهد بود.

فضای کش(حافظه پنهان)

 هنگامی که یک هارد دیسک نیاز به انتقال داده ها از قسمتی از درایو به قسمت دیگر دارد، از ناحیه خاصی از حافظه تعبیه شده به نام حافظه پنهان(یا بافر) استفاده می کند.

حافظه پنهان بزرگتر، داده ها را سریعتر منتقل می کند، زیرا در یک زمان می تواند اطلاعات بیشتری را ذخیره کند. هارد دیسک های مدرن می توانند اندازه حافظه پنهانی از 8 مگابایت تا 256 مگابایت داشته باشند.

زمان های دسترسی

 هارد دیسک های سنتی دارای چند عامل دیگر مانند زمان لازم برای قرار دادن خواننده در موقعیت خواندن داده ها یا نوشتن داده ها در درایو هستند، که بر عملکردشان تأثیر می گذارد.

در حالی که درست است که دو درایو 7200RPM می توانند عملکرد متفاوتی داشته باشند(به عنوان مثال، یکی از آن ها ممکن است در موقعیت یابی مجدد دیسک خوان کندتر باشد)، هیچ روش استانداردی برای مقایسه زمان دسترسی وجود ندارد. به علاوه، این روزها اکثر هارد دیسک ها در سطوح مشابه عمل می کنند، بنابراین خیلی نگران این جزئیات خاص نباشید.

برای SSD ها، به دنبال سرعت خواندن و نوشتن متوالی باشید(که به آن سرعت خواندن و نوشتن پایدار نیز گفته می شود). تا زمانی که این سرعت ها با حداکثر سرعت اتصال SATA مطابقت داشته باشد، که در اکثر مواقع همینطور است، باید انتظار عملکرد خوبی را داشته باشید.

آهنگ خرابی

 از آنجایی که هارد دیسک ها دارای قطعات متحرک هستند، ایجاد فرسودگی در گذر زمان پیش بینی می شود، اما همه هارد دیسک ها با سرعت یکسان کار نمی کنند. برخی از مدل ها در طول 12 ماه مستعد خرابی هستند، در حالی که عمر متوسط ​​برخی از آن ها بیش از شش سال است. این وظیفه شماست که قبل از خرید در مورد عمر مفید هر مدل تحقیق کنید.

به طور کلی، SSD های مدرن نسبت به HDD های مدرن(میانگین آهنگ خرابی 1.5 میلیون ساعت) عمر طولانی تری دارند(میانگین آهنگ خرابی 2.0 میلیون ساعت). با این حال، برای ذخیره سازی طولانی مدت داده ها که ماه ها یا سال ها انجام می شود، HDD ها دوام بیشتری از SSD ها دارند.

قیمت و ارزش خرید هارد دیسک

هنگام خرید، با طیف گسترده ای از قیمت هارد دیسک برای دستگاه هایی مواجه خواهید شد که همه آن ها در ظاهر بسیار شبیه به هم هستند. این شما هستید که تصمیم می گیرید کدام عوامل و ویژگی ها بیشتر با نیازهای شما مرتبط هستند، سپس هارد دیسک متناسب با نیازهایتان را انتخاب می کنید.

با این حال، یک راه برای تعیین ارزش خرید این است که قیمت درایو را بر ظرفیت ذخیره سازی آن تقسیم کنید، تا قیمت هر گیگابایت آن را بدست آورید.

به عنوان مثال، سری Western Digital Blue HDD را در نظر بگیرید. هارد دیسک وسترن دیجیتال 1 ترابایتی آبی یک خرید عالی همه جانبه برای مصرف کنندگان با هزینه کرد 0.03 دلار در هر گیگابایت است. WD 4TB Blue با قیمت 0.027 دلار به ازای هر گیگابایت و WD 6TB Blue با قیمت 0.021 دلار به ازای هر گیگابایت عرضه می شود.

کدام یک از این ها دارای بیشترین ارزش خرید هستند ؟ مدل 6 ترابایتی. مدل های هارد اینترنال ۱ ترابایت، 4 ترابایتی و 6 ترابایتی دارای قیمت بر هر گیگابایت مشخصی هستند که با افزایش فضای ذخیره سازی کاهش می یابد. می توانید با خیالی آسوده،  براحتی و بصورت آنلاین به خرید هارد اینترنال یا براکت هارد اینترنال بپردازید. 

هارد دیسک خارجی در مقابل هارد دیسک های داخلی

نکته دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد این است که آیا هارد دیسک در داخل قاب کیس/بدنه لپ تاپ قرار می گیرد یا از خارج به دستگاه های مختلف متصل می شود.

درایوهای خارجی برای ذخیره سازی، پشتیبان گیری و انتقال ایده آل هستند. آن ها معمولاً با استفاده ازUSB 2.0، 3.0 یا 3.1 که حداکثر سرعت انتقال آن ها به ترتیب 60 مگابایت بر ثانیه، 625 مگابایت بر ثانیه و 1250 مگابایت بر ثانیه است، به سیستم متصل می شوند. امروزه USB 3.1 ترجیح داده می شود، اما اگر روزانه حجم زیادی از اطلاعات را منتقل نمی کنید، وجود آن ضروری نیست.

درایوهای خارجی قابل حمل هستند. می توان آن ها را بدون هیچ زحمتی بین چندین رایانه به اشتراک گذاشت. فقط کافیست USB را جدا کنید و آن را در جای دیگری متصل کنید. همچنین می توانید آن را برای پخش مستقیم محتوای صوتی و تصویری به تلویزیون یا دستگاه پخش متصل کنید. در سایر موارد، استفاده از درایوهای داخلی ترجیح داده می شوند.

توجه: از هر درایو داده ای می توان به صورت داخلی یا خارجی استفاده کرد. درایوهای خارجی در واقع درایوهای داخلی ای هستند که در یک محفظه محافظ مخصوص قرار گرفته اند. اگر یک درایو خارجی خریداری می کنید، در واقع می توانید آن را از کاور خارج کرده و به صورت داخلی از آن استفاده کنید!

نحوه انتخاب هارد دیسک اکسترنال (خارجی)

برای درایوهای خارجی که عمدتا برای انتقال فایل ها در سیستم های مختلف استفاده می شوند، خرید SSD با پشتیبانی از USB 3.1 برای داشتن سرعت و عملکرد بالا، بهترین انتخاب است. ما واقعاً SSD قابل حمل Samsung T5 1TB USB 3.1 را دوست داریم و آن را به شدت توصیه می کنیم.

برای خرید درایو خارجی ای که عمدتا برای ذخیره طولانی مدت اطلاعات استفاده شود، یک هارد دیسک بزرگ مانند WD Elements 4TB Elements Desktop Drive مقرون به صرفه است.

اگر امنیت اطلاعات اصلی ترین نگرانی شما است، می توانید مدلی مانند هارد دیسک خارجی Transcend 2TB StoreJet M3 را مد نظر قرار دهید. این دستگاه دارای مقاومت نظامی در برابر ضربه، یک قاب لاستیکی ضد ضربه، یک سیستم تعلیق داخلی که می تواند در برابر سقوط مقاوم باشد و رمزگذاری 256 بیتی AESاست.

هارد دیسک های مخصوص بازی:PlayStation ، Xbox ، PC

انتخاب هارد دیسک می تواند بر عملکرد بازی ها تأثیر بسزایی بگذارد، به همین دلیل است که ما همیشه SSD ها را برای بازی توصیه می کنیم.

از آنجا که سرعت SSD بسیار بیشتر از سرعت HDD است، بازی ها بسیار سریعتر اجرا می‍شوند و بین سطوح، مراحل و نقشه ها خیلی سریع بارگیری می شوند. به طور جدی باید بگوییم که تفاوت بین SSD و HDD برای بازی مانند تفاوت شب و روز است. از استفاده از HDDدر اجرای بازی پشیمان خواهید شد!

هنگام انتخاب درایو، باید به پارامترهای دستگاه پایبند باشید:

برای رایانه های شخصی:

هر هارددیسک تا زمانی مناسب شماست که عامل شکل هارد دیسک را در مورد خود هارد درایو و انواع اتصالات روی مادربرد بدانید. باز هم، به احتمال زیاد 3.5 اینچ برای رایانه های رومیزی و 2.5 اینچ و به احتمال زیاد اتصالات SATAبرای لپ تاپ ها مناسب است.

هارد اکسترنال فروش هارد اینترنال

برای Xbox 360:

 Xbox 360 اصلی از هارد های 2.5 اینچی که به صورت سفارشی تنظیم شدهاند، استفاده می کند. برای ارتقاء یا تعویض هارد، باید یکی از جایگزین های گران قیمت مایکروسافت را خریداری کنید. از درایوهای ساخت سازنده ثالث نیز می توان استفاده کرد، اما باید از هارد درایوی سازگار با سیستم عاملXbox استفاده شود.

برای Xbox 360 S وE:

 هارد دیسک های مورد استفاده در کنسول های Xbox 360 S و E با Xbox 360 اصلی سازگار نیستند و بالعکس. مدل های 4 گیگابایتی دارای فلش مموری داخلی هستند که قابل برداشتن یا تعویض نیستند. مدل های 250 گیگابایتی را می توان با خرید یکی از جایگزین های گران قیمت مایکروسافت به 500 گیگابایت ارتقا داد.

برای ایکس باکس وان:

 ایکس باکس وان از درایوهای خارجی از طریق USB 3.0 پشتیبانی می کند، به این معنی که می توانید تقریباً از هر SSD استفاده کنید. متأسفانه هیچ راه آسانی برای جایگزینی درایو داخلی وجود ندارد.

برای ایکس باکس وان X:

 Xbox One X نیز از درایوهای خارجی از طریق USB 3.0 با حداقل حجم 256 گیگابایت پشتیبانی می کند. متأسفانه هیچ راه ساده ای برای تعویض درایو داخلی وجود ندارد و انجام این کار گارانتی دستگاه شما را باطل می کند.

برای ایکس باکس سری X و S:

 ایکس باکس سری X و S دارای یک پورت توسعه مناسب برای به کارگیری 1 ترابایت کارت توسعه Seagate است. کارت توسعه Seagate برای استفاده با Xbox Series X/S بهینه شده است، اما می توانید به همراه کنسول ها از درایوهای خارجی USB 3.0 یا 3.1 نیز استفاده کنید.

برای پلی استیشن 3:

 همه مدل های پلی استیشن 3 دارای درایوهای 2.5 اینچی SATA هستند که بدون دردسر توسط کاربران قابل تعویض و ارتقا است.

برای پلی استیشن 4:

همه مدل های پلی استیشن 4، از جمله Slim و Pro ، دارای درایوهای 2.5 اینچی SATA هستند که توسط کاربران بدون هیچ زحمتی قابل تعویض و ارتقا می باشند. آن ها همچنین از هارد دیسک های خارجی از طریق USB 3.0 پشتیبانی می کنند.

برای پلی استیشن 5:

کاربران پلی استیشن 5 می توانند از درایوهای USB 3.0 خارجی(یا سریعتر) استفاده کنند.

هارد دیسک های داخلی و خارجی برای مک

اگر ازMacBook Air ، MacBook Pro ، Mac Mini یا iMac استفاده می کنید، هنگام خرید هارد دیسک چند نکته دیگر را نیز باید در نظر داشته باشید.

قیمت هارد کامپیوتر

هارد دیسک های داخلی مک

برای دسترسی و جایگذاری درایو داخلی در دستگاه های مک، باید دستگاه خود را از هم باز کنید، با دقت آن را تعویض کرده و سپس همه چیز را کنار هم قرار دهید. حتی ساده ترین جایگزینی می تواند حداقل یک ساعت طول بکشد. این امر همچنین ضمانت دستگاه شما و هرگونه بیمه AppleCare را باطل می کند.

همه مدل هایMacBook Air ، MacBook Pro ، Mac Mini و iMac 2012 و بعد از آن از فاکتور فرم داخلی 2.5 اینچی استفاده می کنند(به جز iMac های 27 اینچی، که از فاکتور فرم 3.5 اینچی داخلی استفاده می کنند).

در موردSATA ، PCIe ، NVMe و AHCI همه چیز کمی مبهم است. به عنوان مثال، iMac های 21.5 اینچی تولید سال 2017 تنها در صورتی دارای اسلات PCIe هستند که دستگاه دارای Fusion Drive باشد. شما نمی دانید کدام اتصالات در دستگاه شما موجود است، مگر اینکه آن را به طور خاص در وب سایت ها جستجو کنید.

هارد دیسک های خارجی مک

برای درایوهای خارجی، چندین گزینه اتصال دارید که به ترتیب افزایش سرعت انتقال داده ذکر شده است:USB 2.0، USB 3.0، USB 3.1، Thunderbolt 2 و Thunderbolt 3 (همچنین تحت عنوان USB Type-C شناخته می شود). ما USB 3.0 را به عنوان پایین ترین موردی که می توانید خریداری کنید، توصیه می کنیم.

دستگاه های مک از سیستم ذخیره فایل منحصر به فرد اپل استفاده می کنند، بنابراین هارد دیسک های خارجی برای حداکثر عملکرد باید در HFS+ (Mac OS Extended) یا سیستم فایل Apple (APFS) فرمت شوند.

اما توجه داشته باشید که اکثر دستگاه های غیر اپل نمی توانند درایوهای HFS+ یا APFS را بخوانند! روش هایی برای خواندن HFS+ در ویندوز وجود دارد، اما APFS آنقدر جدید است که سازگاری آن با دیگر دستگاه ها به شدت محدود است. تنها فرمتی که با مک و ویندوز کار می کند FAT32 است(اما قدیمی است و چندین نکته منفی نیز دارد).

مراقب هارد لپ تاپ خود باشید

اگر از هارد دیسک ها و سایر لوازم ذخیره سازی خود مراقبت کنید، آن ها نیز تا زمانی که بتوانند از اطلاعات شما مراقبت خواهند کرد. هارد دیسک ها خراب نشدنی نیستند، اما اگر آن ها را ایمن نگه دارید، می توانند برای مدت طولانی از اطلاعات شما محافظت کنند. برای بررسی قیمت هارد کامپیوتر در فروشگاه های اینترنتی معتبر می توانید از یه خرید کمک بگیرید.

 

ادامه مطلب

آخرین بروز رسانی: 240 روز پیش
هارد اینترنال

آخرین بروز رسانی: 241 روز پیش
هارد اینترنال

از 1,590,000 تومان تا 205,000 تومان
آخرین بروز رسانی: 240 روز پیش
هارد اینترنال

آخرین بروز رسانی: 240 روز پیش
هارد اینترنال

آخرین بروز رسانی: 240 روز پیش
هارد اینترنال

آخرین بروز رسانی: 240 روز پیش
هارد اینترنال

از 1,790,000 تومان تا 1,000,000 تومان
آخرین بروز رسانی: 239 روز پیش
هارد اینترنال

آخرین بروز رسانی: 239 روز پیش
هارد اینترنال

آخرین بروز رسانی: 239 روز پیش
هارد اینترنال

آخرین بروز رسانی: 241 روز پیش
هارد اینترنال

آخرین بروز رسانی: 241 روز پیش
هارد اینترنال

از 2,600,000 تومان تا 2,040,000 تومان
آخرین بروز رسانی: 238 روز پیش
هارد اینترنال

آخرین بروز رسانی: 239 روز پیش
هارد اینترنال

از 455,000 تومان تا 438,000 تومان
آخرین بروز رسانی: 239 روز پیش
هارد اینترنال

آخرین بروز رسانی: 239 روز پیش
هارد اینترنال

از 3,850,000 تومان تا 3,415,000 تومان
آخرین بروز رسانی: 239 روز پیش
هارد اینترنال

از 2,650,000 تومان تا 2,295,000 تومان
آخرین بروز رسانی: 241 روز پیش
هارد اینترنال

از 5,999,000 تومان تا 5,200,000 تومان
آخرین بروز رسانی: 240 روز پیش
هارد اینترنال

از 4,520,000 تومان تا 292,000 تومان
آخرین بروز رسانی: 240 روز پیش
هارد اینترنال

از 2,590,000 تومان تا 1,730,000 تومان
آخرین بروز رسانی: 241 روز پیش
هارد اینترنال

از 1,609,000 تومان تا 1,004,000 تومان
آخرین بروز رسانی: 241 روز پیش
هارد اینترنال

آخرین بروز رسانی: 241 روز پیش
هارد اینترنال

آخرین بروز رسانی: 240 روز پیش
هارد اینترنال

آخرین بروز رسانی: 241 روز پیش
هارد اینترنال